Miniklänningar på nätet

Att köpa kläder på internet är nu för tiden väldigt vanligt, statistik säger att nästan 40% av Sveriges befolkning gör det. Det finns ett enormt antal butiker på internet som säljer både under- och överkläder men just sexiga miniklänningar lyser med sin frånvaro. Självklart finns det alternativ men de flest av dessa hittar du i USA. I Sverige finns några stycken, Nelly.com, Katsumi.se och Kleopatrasunder.se bland andra, som har ett bra utbud av miniklänningar.

Vad är en miniklänning?
Jo, en miniklänning är just vad det låter som, en liten klänning. Inte liten i storleken utan snarare kort. Ofta kombinerar man en miniklänning med bar rygg och djup u-ringning. Som pricket över i:et har man med fördel på sig ett par högklackade pumps. Nyårsafton är en tid på året då många tjejer väljer att ha på sig en miniklänning, gärna i mörka färger alternativt silvriga paljetter. Just en miniklänning i paljetter är otroligt läckert. Matcha åter igen med ett par pumps, denna gång paljettpumps i samma färg, har du tur kommer det finnas en spotlight på dansgolvet och alla blickar kommer då garanterat att riktas mot dig.

Hur mycket kostar en miniklänning?
Hur långt är ett snöre? Ja, det finns inget svar på denna fråga, då det varierar från 100-lappen till tio-tusental för en exklusiv designklänning. Men är allt du behöver ha en snygg klänning som sitter bra räcker det med någonstans runt 500-1000 kr.

Hur tar man hand om sin miniklänning?
Som alltid ska du följa tvättråden, men väljer du en miniklänning med paljetter, mesh eller spets så får du räkna med handtvätt i max 30 grader. Var försiktig med rödvin och liknande som lämnar svåra fläckar, det kommer ge dig stora problem.

En av Passions miniklänningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.