Bästa märkena att komplettera kurvorna med

Nu är det inte långt kvar till Februari! Dagarna börjar bli ljusare, våren är på gång, men viktigast av allt; Alla Hjärtans Dag! Denna kärlekens dag kan uppfattas av många som ett kommersiellt jippo, men det måste det inte vara.

Du kan planera en mysig kväll hemma eller en utflykt med bara er två. Vad som är hundra procent säkert är att du inte vill bara se bra ut; du vill också må fantastiskt. Du vill känna dig som den vackraste kvinnan i världen.

Detta kan du göra genom att betona dina kurvor med hjälp de sexigaste av underkläder. Med rätt underkläder kommer du att utstråla en energi som trots (eller kanske tack vare) den lilla mängden textilier får vem som helst på fall.

Det blir lätt förvirrande att leta efter rätt märke eller modell för dig, så vi har dragit ihop ett par exempel på de bästa märkena för perfekt passform.

1. Carine Gilson
4bc4b2757c4f8aa484d478382d197545d9a9168e
Carine Gilson är en Belgisk designer baserad i Paris som gör varenda del för hand av det finaste silket och bästa spetsen som finns att få tag på, och varje beställning till henne görs specifikt till beställaren. Denna enorma kvalitetsnivå kommer till ett pris. Ett av de högsta priserna i industrin faktiskt.
Om du planerar att göra en investering på den högsta möjliga kvaliteten inom underkläder är det värt att ta en titt på.

2. Chantal Thomass
chantal-thomass-ss11-1
När en ikon som Brigitte Bardot är ett av dina största fans kan du vara säker på att du kommer bli ihågkommen. Thomass startade sitt märke 1975 och fick snabbt uppmärksamhet för sina bohemiska, men ändå lite komiska undertoner och okonventionella material, som till exempel vaxduk och lurex mesh.

3. Louise Ferdinand
marlene-french-knickers-louise-ferdinand
När du vill köpa något speciellt, men också köpa mat samma månad är Louise Ferdinands handgjorda underkläder det perfekta valet. Inom märket finns en stor variation mellan storlekar, från AA- till KK-kupor.

4. Curvy Kate
curvy-kate-romance-charcoal-seafoam-balcony-bra-4
För dig som har ordentliga kurvor är Curvy Kate en favorit. Curvy Kate erbjuder ett stort utbud av färgglada och fantasifulla designer för alla med D- till K-kupor, men har mycket för den med lite lägre tyngdpunkt också.
Detta märke fokuserar snarare på attityd än på åldersgrupp, så alla med rätt inställning kan se absolut fantastiska ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.