Bh i stora storlekar

Att vara en kvinna med större byst gör att det ofta är väldigt svårt att hitta kläder som passar bra. Det känns alltid som att det är något som sitter åt någonstans där det inte känns bekvämt. Och för att inte tala om svårigheterna med att hitta en bh i större storlek som ger ett bra stöd. Helt omöjligt. Går du in på H&M, Lindex eller andra vanliga butikskedjor och frågar efter en bh i större storlekar så ser de helt frågande ut och konstaterar att ”nej tyvärr vi har ingen modell som går upp i den storleken”. I de butiker som faktiskt har stora bh:ar så brukar urvalet vara väldigt begränsat. Att behöva välja mellan bh 1 och bh 2 är definitivt praktiskt och går fort, men det är inte den roligaste köpupplevelsen. Speciellt inte om det är modellerna är riktigt tråkiga.

Det finns självklart märken som specialiserar sig på just bh:ar i stora storlekar. Några av mina favoriter är bland annat Freya, Fantasie och Curvy Kate.fantasie

Freya och Fantasie kommer från Wacoalgruppen som även tillverkar Elomi och är en av Europas största distributörer av bh:ar i stora storlekar. Mycket fokus ligger på just basplagg men de har även fashionserier som är helt fantastiska.

freya

Curvy Kate är ett brittiskt märke som är relativt nystartat. Mycket fokus ligger på att underkläderna ska ge dig det stöd du behöver och är lite ungdomligare än vad många andra märken är.

curvy-kate

En annan storfavorit är Panache Lingerie som är ett av världens ledande märken inom bh:ar med större kupor. Just nu finns det hela 7 kollektioner med allt från ungdomligt, lyxigt, sportigt och basplagg.

panache

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.