Framtiden för skor 2015

sko
När ett nytt år rullar in, då är det också dags för nya skor att rulla in i din garderob. Skor är för många en viktig del av vardagen, och varje år är det nya trender som gäller.
Det kommer finnas en speciell likhet mellan alla populära skor i vår: öppet. 2015 i skor kommer utmärkas av öppenhet i designerna. De vill visa så mycket som möjligt av fötterna samtidigt som de förstärker fötternas naturliga former.

Under våren 2015 är det dags för fokus på bekvämlighet och starka färger, både för högklackade och platta skor. Speciellt platta skor kommer göra en storslagen entré, så vackert designade att du inte behöver känna dig skyldig över att du inte har högklackat. Cri de Coeur och City Classified springer med facklan för platta skor, och jobbar dessutom i veganska material, så om du känner starkt för djurs rättigheter kommer du inte ha samvetsproblem med att bära dessa.

Sexiga skor med kilklack är också på gång, med Olsenhaus och Marais på frontlinjen. Klackar i kork och veganska material är även här högst upp på punktlistan, och är även här ett fantastiskt val.
Det ser ut som att 2015 kommer bli ett väldigt bra år för skor, både sexiga och lite mer konservativa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.