Shoppingtips underkläder

Välkommen till Miamimint, en modemedveten blogg som behandlar många intressanta ämnen. I fokus ligger självklart kläder och badkläder som är riktigt kul att skriva om eftersom det finns så mycket roligt inom just detta. Modebranschen är alltid i ständig förändring vilket innebär att det aldrig känns stelt att älta samma gamla saker om och om igen utan det finns alltid något nytt att sätta tänderna i.

Fokuset i detta inlägg är underkläder, och ännu mer specifikt ”lingerie” eller helt enkelt sexiga underkläder. Ofta förknippas lingerie med erotiska inslag, vilket är en självklarhet då kvinnans skönhet är det som ska framhävas men man ska inte vara rädd för att undersöka ämnet lite närmre trots det. Känslan man får när man pratar om underkläder är att det är lite tabu om att prata om dem. Underkläder är för många väldigt personligt och det spelar självklart in i diskussionen. Men det kan också vara en riktigt bra inspirationskälla där man kan hämta mycket.

Självförtroende är speciellt något som underkläder hjälper till att inspirera. En amerikansk undersökning frågade kvinnor om underkläder med dålig passform och många uppgav att deras humör påverkas negativt under dagen på grund av detta. Och det är nästan självklart, känner man sig inte bekväm i sina kläder så är det svårt att utstråla en självsäkerhet som inte finns där.
Finare underkläder kan också vara ett positivt inslag i ett förhållande och kan liva upp stämningen under passionens hetta.

Tack vare internets enorma genomslag är det idag väldigt enkelt att köpa sexiga underkläder. Förr fanns knappt alternativet alls om man inte råkade bo i en större stad men idag kan man enkelt beställa hem grejer på nätet. En av Sveriges största sajter är Katsumi, Detta är en webshopp som har fokus på underkläder utan att det blir för mycket. Flera underklädessajter brukar även sälja fetishprylar, diverse sexleksaker och filmer men målet med denna sajt är att försöka hålla en hög klass och vara lite mer rumsren. I sortimentet hos Katsumi finns även den fantastiska scrunchbikinin som blivit en riktig storfavorit hos många bikini-fitness tjejer då passformen på scrunchmodellen. Det är den enda butiken i Sverige som säljer originalet från Chynna Dolls som sys för hand i USA. Du hittar även ett stort utbud av läckra skor från amerikanska Pleaser som gjort sig kända med sina platåskor och lårhöga stövlar i lack och läder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.