Victoria’s Secret Fashion Show

Ett av årets största händelser inom underklädesbranschen är Victoria’s Secret Fashion Show som brukar utspela sig i slutet på året. Sedan starten 1995 har modevisningen varit en gigantisk trendsättare inom branschen inför nästkommande kollektioner och man kan numera se den både på TV och olika streaming sajter.

Temat för showen är lyx och extravagans, vilket reflekteras både i de makalösa kreationerna som Victoria’s Secrets fantastiska designers lyckats skapa och även själva scendesignen. Självklart lockar det överdådiga temat även kändiseliten från hela världen, både som livepublik och musikframträdanden av populära artister.

Modellerna som visar upp kläderna går under namnet ”Angels”, och detta visas genom en massa olika slags vingar som ska reflektera temat för kläderna. Genom åren har modeller som Tyra Banks, Heidi Klum, Adriana Lima och Lily Aldridge deltagit i modevisningen.

Höjdpunkten i showen är den så kallade fantasi-BH:n, eller ”Fantasy Bra” som den heter på engelska. Prydda med guld, diamanter och andra dyrbarheter så går prislappen för dessa upp emot miljontals dollar och den dyraste genom tiderna beräknas kosta hela 15 miljoner dollar.

Nedan är några favoriter från 2014.

VSFS2014-1

VSFS2014-2

VSFS2014-3

VSFS2014-5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.